راه های شناخت فلفل سیاه با کیفیت

فلفل سیاه جزو لاینفک ادویه جات مصرفی آشپزخانه است! معمولا اولین تندی غذا در هر آشپزخانه ایرانی با پودر فلفل سیاه تامین می شود! از آنجا که تقلبات بسیاری در زمینه پودر فلفل سیاه رخ می دهد، و از آنجا که برای افرادی که مصرف پودر فلفل سیاه کمی دارند کیفیت پودر فلفل سیاه به مرور زمان کاهش پیدا می کنند! لذا بهترین نحوه مصرف فلفل سیاه به صورت دان و با فلفلساب است که هر دو مورد در فروشگاه تیارمزه با بهترین کیفیت موجود است و بنا به امر شما تقدیم می شود! اما سوالی که همیشه ذهن مخاطب را درگیر می کند این است که تفاوت قیمت دانه فلفل سیاه از کجا نشأت می گیرد؟ آیا دانه فلفل سیاه هم کیفیت های متفاوتی دارند؟
پاسخ ما به شما قطعا بله است!
در این مقاله راه های شناخت فلفل سیاه دان مرغوب از بی کیفیت به اختصار توضیح داده شده است!
راه های تشخیص فلفل سیاه دان مرغوب:
۱. رنگ: تنالیته رنگ فلفل سیاه باید به صورت یکنواخت و مایل به رنگ قهوه ای پر رنگ باشد. چند دسته بودن رنگ یا سیاه بودن پوست فلفل نشان نامرغوب بودن آن است. یعنی فلفل در فرآیند خشک شدن سوخته و پوست آن سیاه شده.
۲. اندازه: اندازه دانه های فلفل از ۲ تا ۶ میلی متر است و اندازه بالای ۴,۲۵ کیفیت خوب و اندازه بالای ۴,۷۵ کیفیت عالی اطلاق می شود. فلفل سیاه تیارمزه، بهترین برند فلفل سیاه دان جهان یعنی فلفل سیاه ویتنامی ۶ میلی متری درشت و پر مغز است.
۳. سنگینی: اگر مقداری دانه فلفل سیاه بر سطح آب بریزید هر چه که مقدار فلفل های سیاه ته نشین شده بیشتر باشد یعنی آن بار کیفیت بهتری داشته و دارای عطر و طعم بیشتر است. چون هسته به خوبی حفظ شده است.
۴. سفتی: اگر فلفل سیاه را بین دو انگشت فشار دهید نباید پوسته آن جدا شود بلکه باید پوسته کاملا به هسته متصل و مستحکم باشد.